Julkalender lucka 5 – vad önskar vi oss mest

Det är 19 dagar kvar till julafton. Julklappar i all ära, men vad önskar vi oss mest av allt. Jag tror att det inte är julklapparna i sig vi vill ha mest. Visst är det roligt att öppna paket, det kan man inte sticka under stolen med.

Men jag tror att vi mest av allt längtar efter kärlek.

kalender 5

Så lucka 5 innehåller vad vi egentligen längtar efter.  Vi vill ha kärlek, här kan vi både få kärlek från en partner, sina barn, vänner och föräldrar. Men jag tror att det finns någon som älskar oss fast vi inte förtjänar den personens kärlek.

Vi vill också ha fred på jorden. Vi vill inte att någon ska svälta ihjäl eller gå hungriga när man lägger sig. Vi vill att alla ska ha någonstans att bo så att man inte behöver frysa.  Vi vill att ingen ska vara sjuk. Vi vill vara lyckliga och ha glädje i våra liv. Vi vill ha ett meningsfullt liv. Vi vill bli förlåtna när vi gör fel. För fel gör vi, vare sig vi vill det eller inte. Vi vill bli älskade för den vi är.

Tänk att det finns någon som står för allt detta.

Jag pratar här om Guds kärlek till oss människor. Han kan till och med ge oss ett evigt liv om vi tror på hans son Jesus.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s