Konstig morgon och promenad

Jag vaknade vid 4 tiden av att det dunsade inne i sovrummet. Jag tände lampan och märkte att mobilen och några pennor låg på golvet. Det enda jag kommer ihåg var att jag hade sträckt ut handen som om jag ville stöta bort något. Det var nog nåt jag drömde om som gav mig den reflexen på armen. Sen somnade jag om men vaknade 35 minuter innan klockan ringde. Klev ändå upp och gjorde mig i ordning. När jag kom till jobbet, kommer alltid en halv timme före vi börjar, åt jag min medhavda frukost, kokt ägg och smoothie.
Under min lunch gick jag till Gråsjälören igen. Jag gick ju igår också, men då blev promenaden från mig. Från jobbet är jag nere på isen på några minuter. Det var en sån skön promenad. Det ska jag nog fortsätta med nu när det har blivit lite varmare ute. Igår när jag vägde mig hade jag gått ner ett halvt kilo på en vecka och då hade jag inte gått några promenader. Så nu lär jag gå ner i vikt.

Några foton från promenaden. Isbrytaren for just iväg.

isbrytare ifarten475.jpg

Södra hamn

södrahamnisen480.jpg

 

södrahamn470.jpg
Efter jobbet gick jag och släktforskade lite, hittade lite nu om min morfars farfar så nu kan jag snarat lägga ut det inlägget på min släktforskarblogg. Där går det lite framåt.

Vi syns imorgon igen.

Annonser

One thought on “Konstig morgon och promenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s