Min frukost

God morgon allihop! Det här med att äta frukost eller inte och vad som är bra för kroppen är alltid en bra fråga att ställa sig. Jag som inte kan äta frukost tidigt på morgonen, brukar bara  ta en hårdbrödsskiva med ost på när jag kommer på jobbet. Och det blir man verkligen inte mätt på och dessutom är det inte nyttigt. Vi människor måste få i oss mycket vitaminer, mineraler och fibrer och dessutom ska frukosten innehålla både protein, kolhydrater och fett. Men den senaste tiden har jag börjat ta med mig och äta där istället. Ibland har det blivit smoothie och ett kokt ägg, eller ½ grapefrukt med ett kokt ägg.

Nu sitter jag på jobbet med min frukost bestående av frukt och bär sallad ( banan, kiwi, mango och hallon) med några valnötter och solroskärnor och en smörgås med hummus  och paprika. Den här frukosten kommer jag att köra hela veckan. Men jag kan tillägga nu när jag  ätit frukosten att jag kanske  behövde mer protein, som ett kokt ägg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänk på vad du äter för frukost och mat i övrigt, du har  bara en kropp. Så sköt om den. Vad brukar du äta till frukost? Brukar du variera dig eller äter du samma frukost hela tiden? Skriv gärna och berätta om dina frukostvanor.
Vill du veta vad jag har för aktiviteter under veckan så kommer nästa inlägg under dagen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s