En vanlig torsdag

God morgon alla! För mig var den inte så god i alla fall, jag var så enormt trött. Jag kunde gärna sova nån timme till. Men efter en dusch  och i väg till jobbet så blev jag lite piggare.  När jag kom fram till jobbet så åt jag en banan och en nyttig chokladboll med  dadlar, havregryn, cashewnötter och kakao. Mycket god.

Sen blev det att söka jobb. Ja, det jag har nu är bara Fas 3 praktik. Men jag trivs där och vi får göra som vi vill, nästan i alla fall. Men jag sökte i alla fall ett jobb i Stockholm, som köksbiträde i en förskola på Södermalm. Eftersom jag tycker om att göra nyttiga frukostar och mellanmål och vill äta nyttigt själv, så får jag utlopp för mina såna behov i ett jobb. Dessutom behöver barn äta nyttigt, för att orka med tiden på dagis/förskolan.

smycke 1              liten077_a

Klockan  9.00 blev det som vanligt torsdags fika.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter fikat blev det släktforskning. Eller rättare sagt jag skriver in alla namn i ett personregister i min släktforskningsblogg, marinasslaktforskning.wordpress.com. Jag sammanställer också alla familjer så att det  blir en  bra historia om dem.

Direkt efter jobbet så gick jag till Världens mötesplats och cafe för att vara volontär. Det var en hel del folk som kom. Var mycket i köket och hjälpte till och satt även och  pratade med gäster, både svenska och utländska.

Nu  är jag hemma och ska ta det lugnt.

Oops jag märkte att jag skrev god morgon  i början, för jag började skriva  inlägget i morse och fortsatte när jag kom hem.

Annonser

One thought on “En vanlig torsdag

 1. TantGlad 31 mars, 2016 / 22:30

  Halloj.
  Bra nåt för barn är viktigt.
  Men oj så intressant med släktforskning. Det vore nåt det. Jag menar ….så spännande art se sitt träd liksom. Sitt släktträd.

  Ha det så gott och kram.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s